Moise si ideologia puterii – 12

5 comments

Skip to comment form

  1. Postez aici un numar de obiectiuni aduse de Florin la articolul “From the Garden of Eden to Canaan via Harry Potter”. Este un document PDF pentru ca am intentionat sa fie expus asa cum a fost formatat de Florin. Daca domnul Ionica gaseste necesar sa raspunda unor lucruri despre care nu am mai ajuns sa vorbim in seria de emisiuni, m-as bucura sa le citesc.

    https://adrianghitta.com///wp-content/uploads/2017/08/AFIRMATII-AI-OBIECTII-FL-1.pdf

    • andreigbs on 12/08/2017 at 9:35 pm

    Thanks again for posting yet more videos. I’ve enjoyed all of them, even if I gave up some sleep to see them one after another.

    This document from Florin is very useful and clear in its refutations to just a few of the ideas Dr. Ionica subscribes to.

    It would no doubt take a lot of time to go line by line through his articles of hundreds of pages and dissect every misunderstood phrase, misstated meaning or erroneous conclusion. Nor would it be necessary to do so, since the entire structure starts to collapse once a dozen pillars are knocked down.

    How many pillars can his work afford to lose? Or said differently, how many ideas need to be refuted before he admits defeat?

    At least this defeat was nonviolent, so that should count for something…

  2. @ Florin

    Am observat ca ai postat un scurt comentariu in care ai pus un link la documentul cu pricina. Deoarece eu deja il postasem, am șters comentariul tau si am corectat fila PDF ca sa corespundă cu cea pe care ai postat-o pe site-ul tau. Nu e nici o problema dacă se fac discuții pe ambele site-uri, insa aici sunt si fișierele video, deci am adăugat obiecțiile tale, deși unele dintre ele le-am discutat deja. Desigur, m-as aștepta ca dl. Aurel sa răspundă si acelor obiecții pe care nu le-am discutat, însă știu ca acum este ocupat cu musafirii care au venit in vizita la dansul.

    • Florin Lăiu on 14/08/2017 at 6:18 pm

    Mulțumesc Adi. Bine ai făcut. Sper să-ți mai trimit asemenea documente.

  3. Ok Florin. Știu că începuseși să scrii și niște obiecțiuni la prezentarea mea “Creația în Geneza, o polemică teologică”. Trimite-mi dacă vrei și acel document să-l postez la acea emisiune, și în felul ăsta aș putea să răspund acelor obiecțiuni, sau altora noi pe tema respectivă. După cum știi, eu consider că nu doar modelul creațiunii a fost oarecum “importat” din culturile din zonă, ci și potopul, jertfele, numeroase legi, săptămâna de șapte zile, sabatul, sau luna nouă.

Leave a Reply